{block:ifinfinitescrolling}{/block:ifinfinitescrolling} {title} {block:Description}{/block:Description}

Saturday, 27 July 2013

ReKa cIpTa

salam hye riders yg comel molek n yg hnsem2 belaka mlm ni x taw nk post apa so nad cita ja lah sdikit sbnyk tntng aliran yg nad amek di tngktn 4 ni...actually nad mmng x sngka dpt msuk aliran rc ni nad bknya pndai lukis pon...nad lukis pon suwoh owng tpy apa2 pon mmng syiokk arr dok klas rc dh skit owng mmber2 plak sporting gyla...nak buat projek rc pon mmber tlng tpy yg pling tlng byk bt lakaran kat abg hnsem nad la yg tlng btkn seb bekk dy pndai lkis....heeee ok lah smpai di sini dulu cheritera saya bye2 asssalamamualaikum :) syg awk heeee....

Wednesday, 24 July 2013

puasa woi puasa

salam hye riders yg cute2 yg hnsem2 n yg comel2 nmpk title ats tu puasa kan so bgy yg x puasa tu please la hormat orng yg puasa klaw nk mkn tu sorok2 la ckit ni kat tmpat awm pon mkn menayang kat owng lain kesian depa....so phm2 ja lah anyway x taw nk update pa sebenaqnya bosan k bosan nnty klaw ada msa nad update lain bye2 assalamualaikum... :)

Friday, 5 July 2013

RC OFFICIAL

hye2 n assalamualaikum lma nya x update blog mnyepi dri sebentar dh form 4 dh la ni dh besar pnjng dh x sngka hehehe taon dpn spm pulakk by the way sebenarnya x taw nk cta pa ni form 4 ni nad amek aliran reka cipta syokk gak tpy renyah dgn keja krsus dy la pecah pala......nk reka projek nu la ni la mcm2 nk reka haihh heheheehe besa la bkl engineer la ktakan hahahaha(perasan ja)....x pa arr klaw rjin nnty nad update leenn nohh xtaw nk update pa otk tngh blank nie bye2 tdo dlu assalamulaikum

Sunday, 21 October 2012

habisss exam suda...

assalamulaikum rider wahh lmanya nad post well sibuk pmr la ktakan pmr la sngt so x de msa nk update hri pon bru ada msa slama ni x dk plak hehehhe well sebenaqnya nad x taw nk post merapu2 jelah hahahaha mcm sakai dh....well lpas abiss pmr tatau lah nk wat pa but rider doa nad dpt result yg gempak tau :) 
6pak gmbr ats tu yg sblah nad tu besties nad comey x tpy dy ttup bt perr ntah hehehe nk ngorat yg sebelah nad tu ngorat arr hehehe 

ni plak nad ngn besties kmy ni mcm kembar cerr usya ketinggian kmi :)
tpy bley ketinggian sbb dduk tngok mka dye happy ignore muka nad time ni nad tngh bt pa erkk x tau lah by the this moment nad happy sngt dngn besties nad e2lah skit sbnyk leteran dri nad by2 assalamualaikum

Wednesday, 14 March 2012

fixie fixie fixie !!!!

assalamualaikum ........
hehehehe nmpk x title ats tu fixie!!! 
tau x fixie tu apa basikal la ok x mo merapu dh
okeyh skunk ni rmai yg gla fixie kan tmsuk lah nad
but the way pompuan naik fixie x elk kn x pe kte watlek jer
ok nad pon nak jgk fixie nie x pelah nh amik tngok gmbr fixie ni 
cun kan fixie ni herhhh (bleh jd gla aq tngok fixie nie)
yg ni lgi cun 
hnya mmpu tngok sja hehehe :)
by2 stkt ni sja lah about fixie 
by2
assalamualaikum

Friday, 9 March 2012

now aq dh form 3 :P

assalamualaikum.......
rndu nad x .....x rndu sdhlhhh :P
now nad dh form 3 nk tau x taon nie taon apa
taon yg sngt scared sbb nad nk amik pmr seyezz nad ckp
nad x prepared ape pownn lgi ni pown bwu hbizz
piksa ja rndu sngtt lma nad x blogging nk taw 
wahhh rndu gla nk blogging ni pon bru dpt laptop nad ayh amik msa
exam ary tu woahhhh sdeyh kottt ...........
stkt ni sjelh nad x taw apa dh nak cta but waitt taw nnty nad nk gtaw suatu yg gmpakk gilerr

sorry nad x de hot issue for my blogging this day butt wait okay........

Sunday, 27 November 2011

ahoyyy salam lma nya nad x update sowy arr
nad x de msa ok but hri ni nad nk update sesuatu nk taw apa
psl kwn lh skunk ni nad bnyk kwn kt fb nad seronok chatt ngan diowng
sporting abiss nk taw kwn nad spa dy ok nk ckap one by one taw
mira,kak za,annur,iqbal,awatif,eza,ain,fazira n bnyk lagy la suma stay jauh2 taw
kmi mempunyai mnat yg sama iaitu mohd muslim ahmad taw x spa muslim tu
pemain bla lah tpy syng dy x trun msa game malaysia vs bahrain dy cedera 
hamstring x dk dy ptahan jd goyah terus n malaysia klh walaupun nad bangga jd
rkyt malaysia 
ok lah post kli ni x pic ok malas nk ltk
by2 see u soon 
hahahahaha
salam