{block:ifinfinitescrolling}{/block:ifinfinitescrolling} {title} {block:Description}{/block:Description}

Sunday, 21 October 2012

habisss exam suda...

assalamulaikum rider wahh lmanya nad post well sibuk pmr la ktakan pmr la sngt so x de msa nk update hri pon bru ada msa slama ni x dk plak hehehhe well sebenaqnya nad x taw nk post merapu2 jelah hahahaha mcm sakai dh....well lpas abiss pmr tatau lah nk wat pa but rider doa nad dpt result yg gempak tau :) 
6pak gmbr ats tu yg sblah nad tu besties nad comey x tpy dy ttup bt perr ntah hehehe nk ngorat yg sebelah nad tu ngorat arr hehehe 

ni plak nad ngn besties kmy ni mcm kembar cerr usya ketinggian kmi :)
tpy bley ketinggian sbb dduk tngok mka dye happy ignore muka nad time ni nad tngh bt pa erkk x tau lah by the this moment nad happy sngt dngn besties nad e2lah skit sbnyk leteran dri nad by2 assalamualaikum

Wednesday, 14 March 2012

fixie fixie fixie !!!!

assalamualaikum ........
hehehehe nmpk x title ats tu fixie!!! 
tau x fixie tu apa basikal la ok x mo merapu dh
okeyh skunk ni rmai yg gla fixie kan tmsuk lah nad
but the way pompuan naik fixie x elk kn x pe kte watlek jer
ok nad pon nak jgk fixie nie x pelah nh amik tngok gmbr fixie ni 
cun kan fixie ni herhhh (bleh jd gla aq tngok fixie nie)
yg ni lgi cun 
hnya mmpu tngok sja hehehe :)
by2 stkt ni sja lah about fixie 
by2
assalamualaikum

Friday, 9 March 2012

now aq dh form 3 :P

assalamualaikum.......
rndu nad x .....x rndu sdhlhhh :P
now nad dh form 3 nk tau x taon nie taon apa
taon yg sngt scared sbb nad nk amik pmr seyezz nad ckp
nad x prepared ape pownn lgi ni pown bwu hbizz
piksa ja rndu sngtt lma nad x blogging nk taw 
wahhh rndu gla nk blogging ni pon bru dpt laptop nad ayh amik msa
exam ary tu woahhhh sdeyh kottt ...........
stkt ni sjelh nad x taw apa dh nak cta but waitt taw nnty nad nk gtaw suatu yg gmpakk gilerr

sorry nad x de hot issue for my blogging this day butt wait okay........