{block:ifinfinitescrolling}{/block:ifinfinitescrolling} {title} {block:Description}{/block:Description}

Saturday, 27 July 2013

ReKa cIpTa

salam hye riders yg comel molek n yg hnsem2 belaka mlm ni x taw nk post apa so nad cita ja lah sdikit sbnyk tntng aliran yg nad amek di tngktn 4 ni...actually nad mmng x sngka dpt msuk aliran rc ni nad bknya pndai lukis pon...nad lukis pon suwoh owng tpy apa2 pon mmng syiokk arr dok klas rc dh skit owng mmber2 plak sporting gyla...nak buat projek rc pon mmber tlng tpy yg pling tlng byk bt lakaran kat abg hnsem nad la yg tlng btkn seb bekk dy pndai lkis....heeee ok lah smpai di sini dulu cheritera saya bye2 asssalamamualaikum :) syg awk heeee....

Wednesday, 24 July 2013

puasa woi puasa

salam hye riders yg cute2 yg hnsem2 n yg comel2 nmpk title ats tu puasa kan so bgy yg x puasa tu please la hormat orng yg puasa klaw nk mkn tu sorok2 la ckit ni kat tmpat awm pon mkn menayang kat owng lain kesian depa....so phm2 ja lah anyway x taw nk update pa sebenaqnya bosan k bosan nnty klaw ada msa nad update lain bye2 assalamualaikum... :)

Friday, 5 July 2013

RC OFFICIAL

hye2 n assalamualaikum lma nya x update blog mnyepi dri sebentar dh form 4 dh la ni dh besar pnjng dh x sngka hehehe taon dpn spm pulakk by the way sebenarnya x taw nk cta pa ni form 4 ni nad amek aliran reka cipta syokk gak tpy renyah dgn keja krsus dy la pecah pala......nk reka projek nu la ni la mcm2 nk reka haihh heheheehe besa la bkl engineer la ktakan hahahaha(perasan ja)....x pa arr klaw rjin nnty nad update leenn nohh xtaw nk update pa otk tngh blank nie bye2 tdo dlu assalamulaikum